Rólam

Pegima fénykép

Petrikné Gimesi Ágnes

szabadúszó webdesigner

Ahogy a képeken is látszik, egy kisgyermekes anyuka vagyok, aki az otthon töltött évei alatt kitanulta a webdesign csinyját-bínyját.

Ölemben felváltva hol a gyerekeimmel, hol a macskáimmal tanultam esztétikát, tipográfiát, többek között a manapság olyan divatos kifejezés, mint UI/UX mélyére is betekintettem.

Ismerek, és magabiztosan használok grafikus programokat, így nem jelent problémát módosítani az igényes megjelenéshez szükséges fényképeket. Magához az arculat készítéshez pedig elengedhetetlen vektorgrafika is közel áll a szívemhez.

A weblapokat HTML, CSS és JavaScript segítségével kódolom, majd igény szerint adoptálom PHP programnyelv segítségével WordPress motorra annak érdekében, hogy programozói tudás nélkül is képes legyen a tulajdonos magabiztosan használni.

A webshopot szintén WordPress motorra teszem fel.

Egy weboldal semmit nem ér, ha nincsenek látogatók, vevők. Marketing tudásom legjavát nyújtom minden munkámban, valamint minden általam készített weboldalt keresőoptimalizáltan (SEO) indítom útjára.

Pontosan és türelmesen dolgozom, nem is tehetném másként. A gyerekek megtanítottak a türelemre, a webdesign tanulmányaim a pontosságra.

Munkáim megtalálhatók a közösségi médián is, illetve a GitHub kódmegosztó portálon.

Munkamenetemről, ügyfeleimmel való kapcsolattartásról olvasd el blogbejegyzésemet.