Jelenleg nem rendelhető, sajnálom!

Jelenleg a megnövekedett ügyfél forgalmam miatt nem tudok vállalni webdesign szolgáltatást.

 

 

 

 

Ha másik oldalról érkeztél, a közös munka nulladik lépéséről EBBEN A BEJEGYZÉSBEN olvashatsz. (A cikk végén lesz lehetőség visszatérni erre az oldalra, nem szükséges külön ablakban megnyitnod.)

 

 

Arculat készítés első lépései

 

Arculat készítésekor hangulatok, érzések meghatározásával kezdjük. Te beszélsz, én jegyzetelek.

 

Minden esetben személyre szabott tervet készítek. Ez az arculati megjelenés készítésére ugyanúgy igaz, mint az összes szolgáltatásomra.  Van ugyan egy fő irány, ami mentén haladok, de ettől bármikor el lehet térni, amennyiben szükséges. Lényeg, hogy valóban elégedett legyél Te is és az ügyfeleid is a munkámmal.

 

Ha van konkrét elképzelésed, esetleg már kiválasztottad a színvilágot, talán a logóra is van ötleted, szívesen meghallgatom, amennyiben szeretnéd, természetesen alkalmazom is, illetve megosztom Veled a véleményem, tapasztalataim az ötleteiddel kapcsolatban.

 

 

Moodboard

 

Szükségem van háttérmunkára, amiről az általános PEGIMA WEBDESIGN SZOLGÁLTATÁSOK -ról szóló cikkben olvashatsz.

 

Készítek egy moodboardot, azaz egy hangulati táblát. A beszélgetésünk alapján igyekszem képekbe önteni azt, amire gondolsz, azt, amit szeretnél.

Ez elfoglaltságomtól függően egy-két napot vesz igénybe.

 

A kész moodboardot átküldöm egyeztetni, módosítani. Természetesen a munkafolyamatnak ebben a fázisában is van lehetőség 3 körben változtatni.

 

 

Jöhet a logó

 

A megbeszéltek alapján elkészítem a logó vázlatokat, majd grafikus szoftverrel megrajzolom. Minden esetben több variációt küldök Neked színesben és fekete-fehérben függetlenül a későbbi felhasznállási tervekkel. Mindez hozzávetőlegesen 4-6 munkanapot vesz igénybe.

 

Az elkészült terveket mockupokra illesztem, majd átküldöm egyeztetésre. Itt szeretném megjegyezni, hogy az általam átküldött tervek bár a Te vállalkozásod számára készülnek, maga a terv saját szellemi termékem, így bárminemű felhasználása csak az írásos beleegyezésemmel engedélyezett.

 

A logóvariációk javítása, módosítása opcionálisan 3 körben lehetséges. Három kör után óradíjban történik a további módosítások elszámolása.

 

 

 

Elfogadott logó alkalmazása

 

Az igényeidet figyelembe véve megtervezem a szerződésben foglalt arculati megjelenést.

Akár névjegykártyát, akár Facebook borítót, vagy bármilyen egyéb arculati elemeket rendeltél, hasonló az elkészítésének menete a logóéhoz.

 

Igényes, tiszta munkát végzek annak érdekében, hogy ha a forrásfile más kezébe kerül, könnyedén szerkeszthesse azt.

 

A nyomdába kerülő termékeknek eltérő formátumra, szerkesztésre van szükségük, így ilyen irányú terveidet még a munkám megkezdése előtt tisztáznunk kell. Minden nyomdai termék, sőt az egyes nyomdák igényei is eltérőek, így szeretném felvenni a kapcsolatot a nyomdával, amennyiben ez lehetséges.

 

 

Kész tervek átadása

 

Amennyiben elégedett vagy, elérkezett az idő a kész tervek átadására a végösszeg beérkezése után.

 

Minden esetben több formátumban adom át a terveket, az egyes felhasználási területeknek megfelelően. A forrásfile-t is átadom, ugyanakkor nálam is megőrzésre kerülnek egy évig. Ezzel egy időben lemondok a jogdíjról, és a megőrzött filet sem részben, sem egészében nem használom fel. Erről a szerződésben is rendelkezünk, illetve bővebben olvashatsz az ADATKEZELÉS menüpont alatt az Általános Szerződési Feltételek pontban.

 

 

A búcsú

 

Elérkezett az elköszönés ideje, legalábbis a szerződés lezárásának ideje.

Természetesen amennyiben elégedett voltál munkámmal, munkamenetemmel, további szolgáltatásaimmal is rendelkezésedre állok.

 

Kívánom, hogy örömödet leld az elkészült arculatban, és járuljon hozzá vállalkozásod felvirágzásához!

 

 

 

EBBEN A BEJEGYZÉSBEN tudsz a szolgáltatásaim általános munkamenetéről, azaz a közös munka nulladik lépéséről olvasni.

 

Itt tudod felvenni velem a kapcsolatot: