Jelenleg nem rendelhető, sajnálom!

Jelenleg a megnövekedett ügyfél forgalmam miatt nem tudok vállalni webdesign szolgáltatást.

 

 

Ha másik oldalról érkeztél, a közös munka nulladik lépéséről EBBEN A BEJEGYZÉSBEN olvashatsz. (A cikk végén lesz lehetőség visszatérni erre az oldalra, nem szükséges külön ablakban megnyitnod.)

 

Amennyiben tőlem rendelted meg az oldalad, átbeszéltük, megtanítottam az alap bejegyzésszerkesztést, a fényképek tömörítésének eljárását, alap keresőoptimalizálási beállításokat. Szerződésben foglaltak szerint átadástól számított 6 hétig még segítek az indulási nehézségekben. Módosítom, mutatom, átbeszéljük.

 

6 hét elteltével elengedem a weboldalt, sem a tartalom feltöltést, sem a tartalomkezelést sem egyéb módosításokat, frissítéseket nem végzek rajta.

 

Az idulást követő ajándék támogatási időszakon túl is van lehetőség arra, hogy továbbra is én felügyeljem a honlapodat, levéve ezt a terhet a válladról. Hiszen menet közben kiderülhet, mégsem ezzel szeretnétek tölteni az időtöket, inkább a saját termékeiddel, saját szolgáltatásoddal, saját ügyfeleiddel foglalkoznátok. A munkatársaidnak sincs kapacitása a weboldal folyamatos felügyeletére.

 

Amennyiben szeretnéd igénybe venni a Pegima Webdesign Támogatás szolgáltatásomat, mindenesetben egyedi megbeszélést követően tudom elkészíteni az árajánlatot.

 

Nagyon sok függ attól, hogy milyen a nyersanyag, pontosan miben kéred a segítségem, illetve milyen időközönként lenne rám szükséged.

 

Ha nem én készítettem a honlapod, de szükséged lenne a szolgáltatásomra, mindenképpen egyedi mérlegelést követően tudom elvállalni a weboldalad karbantartását és a tartalom feltöltését. Sok esetben ez nem jelent problémát, azonban néha akad, amit nem tudok elvállalni.

 

Arra bíztatlak, hogy mindenképpen vegyétek fel velem a kapcsolatot ez ügyben Nézzük meg, tudunk-e együtt dolgozni a vállalkozásod sikerén.

 

 

Mit jelent a fél éves webdesign támogatás előfizetés?

 

Mivel nekem is előre kell terveznem, így ha ezt a szolgáltatást rendeled meg, csak fél éves előfizetéssel tudom elvállalni.

 

Ez a Te érdeked is, hiszen így mintegy lefoglalsz erre az időszakra, a Te weboldalad élvez prioritást a munkámban.

 

A fél éves fordulónaphoz közeledve újra átbeszéljük, hogy mennyiben van rám szükséged, illetve változtassunk, módosítsunk az egyes megbeszélteken, egyáltalán folytassuk-e tovább a közös munkát, vagy ezentúl inkább másra bíznád ezt a feladatot.

 

Amennyiben továbbra is velem szeretnél dolgozni, egyszerűen meghosszabbítjuk a szerződést, vagy újra tervezzük az egészet a vállalkozásod igényeinek megfelelően.

 

Ha nem szeretnéd tovább igénybevenni ezt a szolgáltatást, a fél éves szerződésünk egyszerűen lejár.

 

A diszkrécióm örök életű.

 

 

Tartsd szem előtt azonban azt, hogy a honlapod kezelése folyamatos munkát igényel! Mindenképpen foglalkozni kell vele annak érdekében, hogy valóban Neked dolgozzon, és ténylegesen hozza a vevőket a vállalkozásodnak.

 

 

Kívánom, hogy a weboldalad valóban beváltsa a hozzá fűzött reményeidet, és maximálisan segítse hozzá a sikerhez a vállalkozásodat!

 

 

 

EBBEN A BEJEGYZÉSBEN tudsz a szolgáltatásaim általános munkamenetéről, azaz a közös munka nulladik lépéséről olvasni.

 

Itt tudod felvenni velem a kapcsolatot: