Jelenleg nem rendelhető, sajnálom!

Jelenleg a megnövekedett ügyfél forgalmam miatt nem tudok vállalni webdesign szolgáltatást.

 

 

 

 

Bármilyen Pegima Webdesign szolgáltatás érdekel, a következők mindegyikre érvényesek, kérlek olvass tovább.

 

Miután felvettétek velem a kapcsolatot, szükség lesz első körben egy beszélgetésre. Ez történhet telefonon, emailben, Skypeon, akár Messenger chaten is, ahogyan Nektek a legmegfelelőbb (bármilyen Nektek tetsző platformot választhattok, viszont kérlek nézzétek el nekem, ha az általam ismeretlen kommunikációs csatornákkal kicsit bénázok, és esetleg a segítségedet kérem. Köszönöm előre is.).

 

Személyes megbeszélést csak egyedi esetben vállalok.

 

A lényeg, hogy a közös munkához szükséges lényeges információkkal tisztában legyek.

 

 

Először is néhány alapinformációra lesz szükségem

 

Mivel foglalkozik a céged? Milyen terméket, szolgáltatást árul? Mindezt milyen formában, mekkora méretben?

 

Van-e kapcsolat alvállalkozókkal, partnercégekkel? Van-e bármi kérés, kívánság az ő részükről?

 

Szükség van a Te motivációdra, céljaidra, víziódra. Mindenre, amit szeretnél, ahogyan szeretnéd, és az is érdekel, hogy mi az, amit semmi esetre sem szeretnél látni a vállalkozásoddal kapcsolatban. Gondolok itt színekre, formákra, betűtípusra, egyes grafikai vagy bármilyen egyéb megjelenésre.

 

Rákérdezek a konkurenciádra is. Kik azok, akiket annak tartasz, és kik az esetleges konkurenciáid, akikre akár még nem is gondoltál.

 

Tisztában vagyok vele, hogy mennyire furcsa lehet arról beszélni, hogy mik a gondolataid, főleg az érzéseidet megosztani egy (kvázi) vadidegennel. Mégis bíznod kell bennem, a kérdéseimre őszintén kell válaszolnod. Csak így tudok neked olyan megjelenést tervezni, amit a vállalkozásod képvisel, illetve ami mögé teljes vállszélességgel ki tudsz állni, amit maximálisan tudsz vállalni.

 

Azt meg kell említenem, mert sok kérdést és kellemetlenséget megspórolunk: mivel egészségügyi múltam van, tökéletesen diszkrét vagyok. Amit nekem elmondasz, az közöttünk marad. Webdesignerként is üzleti titokként kezelem az általad hallottakat, és akár együtt dolgozunk a későbbiekben, akár nem találtunk egymásra, amit elmondasz, az közöttünk marad. (Minderről részletesebben és hivatalos formában az ADATKEZELÉS menüpont alatt olvashatsz.)

 

 

Elkészítem a részletes árajánlatot

 

Mikor tisztába kerültem az igényeiddel, elkészítem a részletes árajánlatot. Természetesen ez egy ajánlat, bármikor módosítható, egészen a szerződés megkötéséig.

Itt tételesen fogod látni, hogy mi, mennyibe kerül, és a teljes költséget tartalmazza. Semmi egyéb felmerülő összeg nem fog Téged terhelni, amennyiben nem kerül sor az ajánlat módosítására.

 

 

Szerződést kötünk

 

Nem dolgozom feketén, sem szürkén. Minden esetben szerződést kötünk, amiben rögzítjük a rendelt szolgáltatást, csatoljuk az árajánlatot, a határidőt, az összegeket. Mindent, ami csak szükséges annak érdekében, hogy mind a ketten védve legyünk. Ez a Te érdeked is és az enyém is. Amennyiben így nem megfelelő számodra, sajnos nem tudunk együtt dolgozni. Kérlek ezt mérlegeld.

 

 

Előleg számla kiegyenlítése

 

Szerződéskötés után a megrendelt szolgáltatástól függően kerül sor a fizetendő előleg kiszámítására. Egy-egy szolgáltatás megrendelésekor általánosságban 50% előleget számlázok ki, ami egyedi esetekben eltérő lehet. Az előleg beérkezése után állok neki a munkafolyamat következő lépésének. Sajnos nem tudom elfogadni az átutalásról szóló bizonylatot.

 

Komplex szolgáltatásoknál szintén egyedi az előlegfizetés mértéke, ezekről mind a szerződéskötésben rendelkezünk. Előfordulhat, hogy több részre bontjuk a munkát, így a teljes összeget is. Egy-egy ütemterv rész teljesítése után tudom folytatni a munkafolyamat következő lépésével.

 

 

 

Ezek után kezdődik számomra a háttérmunka

 

Mindebből valószínűleg nem sokat fogsz látni. Azonban könnyen előfordulhat, hogy például fényképeket szeretnék kérni Tőled, ami bemutatja a vállalkozásodat. Magáról a cégről, a környékről, helyi jellemzőkről. Ez készülhet akár egy mobiltelefonnal is, valójában az a lényeg, hogy jobban megismerhessem a vállalkozásodat, és a rá lehető leginkább jellemző munkát adhassam át.

 

Ezután alaposan körbenézek a piacodon, tanulmányozom a munkádat, az elsődleges és a másodlagos konkurenseidet, a termékeidet.
Ha van egyéb szakember, akivel együtt dolgozol, mint például marketinges, szövegíró, fotós, akkor velük is szeretnék megismerkedni, néhány szót váltani. Természetesen mindez történhet bármilyen csatornán, ahogyan számukra is megfelelő.

 

Az összegyűjtött információhalmazból nekiállok a munkának, amit a legjobb tudásom szerint végzek.
Tervet készítek, valamint kivétel nélkül mindig sokszor és több körben ellenőrzöm magam, mindezek alatt folyamatos kapcsolatot tartva Veletek. Előfordulhat, hogy a projekt többi tagját szintén újra felkeresem, bár igyekszem lehető leghatékonyabban begyűjteni minden információt az első megbeszéléskor.
Nem kenyerem mások zaklatása. Hidd el, csak akkor kereslek fel, ha valóban szükségem van a további munkámhoz elengedhetetlen információra. Bízom a megértésedben.

 

Innentől eltérőek az egyes szolgáltatások munkamenetei, amiről a cikk végén tovább olvashatsz a linkekre kattintva.

 

 

Több körben egyeztetek Veled

 

Bármilyen szolgáltatást is rendeltél, a következő időszakban biztosan sokat fogunk kommunikálni akár Veled, akár a képviselőddel.

Az előzetesen összegyűjtött információkból elkészítem a rendelt szolgáltatás tervét, amiről az egyes szolgáltatásoknál olvashatsz. Amint elkészültem, átküldöm egyeztetésre, esetleges módosításra.

 

Itt megállnék egy szóra. Mivel előzetes információk Tőled származnak, illetve az egyeztetés folyamatosan zajlik, így csak 3 körben tudsz módosítani az eredeti terveken.

 

Az is előfordulhat, hogy semmit sem tennél hozzá, semmit nem vennél el belőle, úgy tetszik, ahogyan van. Ebben az esetben kérlek ne keress a kákán is csomót, a három kör módosítást nem kötelező kihasználni. Annál előbb készülhet el a végleges munka.

 

Természetesen a három körön túl is van lehetőség módosításokra, ami óradíjban kerül elszámolásra.

 

 

A kész munka átadása

 

A végleges terveket elfogadva érkezett el az idő a fennmaradó összeg kifizetésére.

 

Amit megérkezett a pénz, azután bocsátom rendelkezésedre a forrásfileokat, vagy telepítem a helyére a megrendelt szolgáltatást.

 

Szükség esetén megtanítom a használatot, még 6 hétig segítek az indulásban, illetve válaszolok a felmerülő kérdésekre.

 

Igény szerint ezután is rendelkezésedre állok, ami a megadott óradíjért kerül kiszámlázásra.

 

 

További információk az egyes szolgáltatásoknál.

Kérlek válassz:

Így készül – az arculat

 

Így készül – a webdesign

 

Így készül – a redesign

 

Így készül – a chatbot

 

Így készül – a statikus weblap

 

Így készül – a dinamikus weboldal

 

Így készül – a webshop

 

Webdesign támogatás

Itt tudod felvenni velem a kapcsolatot: